Startnummer

STARTNUMMER KAN REGISTRERAS UTAV FÖRARE SJÄLVA FRÅN OCH MED 2014

För att köra våra tävlingar behöver man ett startnummer. Detta skaffar man genom SVEMO’s tävlingsadministrationssystem SVEMO TA.
Om man är ny i tävlingssammanhang behöver man även registrera sig och upprätta en profil på SVEMO TA innan man kan anmäla sig till våra tävlingar. Läs mer om detta under menyval ”Anmälan”.
Startnummer man kan registrera samtidigt som man upprättar en profil SVEMO TA. Eller så kan man registrera startnummer i efterhand.
Detta startnummer behåller föraren sedan under hela säsongen. Detta är en förutsättning för att kunna genomföra våra tävlingar och underlätta det administrativa arbetet som annars skulle göras vid varje tävlingsdag.

De förare som har haft registrerade startnummer under 2020 i SVEMO TA har möjlighet att behålla sitt startnummer 2021. För att kunna behålla sitt nummer måste man logga in på sin profil på SVEMO TA och under ”Fasta startnummer” bekräfta nummer för 2021.

OBS!!! Om man inte bekräftar sitt startnummer före 1 december 2020, öppnas numret upp för andra förare att registrera!

Startnummer för licenserade breddförare som registreras på SVEMO TA, gäller för alla tävlingar i södra distriktet där man kör klasser för breddförare (Ex. MX Champ).

Här är en länk till SVEMO TA: http://ta.svemo.se/Pages/TALogin.aspx

I SVEMO TA ska du navigera till ”Min profil” och sedan ”Fasta startnummer”.  KLICKA HÄR  för en enkel vägledning med bilder

Denna nya rutin inför vi då det innebär mindre manuellt administrativt arbete för oss och kansliet på SVEMO. Dessutom tror vi att det är bättre att var och en kan själv påverka hanteringen.

Om man inte har tänkt köra någon Bredd-tävling i södra distriktet ombeds man att avregistrera/frigöra sitt startnummer så att någon annan kan nyttja detta istället.

 

 

Motocross Promotion